24-urna asistenca

V okviru servisne službe imamo organizirano 24h asistenco. Če se znajdete v težavah na cesti, ne veste, kako rešiti problem, vam v okviru servisne službe nudimo telefonsko pomoč.

 

V primeru okvar, opravimo pomoč, diagnozo in servisne storitve tudi na cesti po Sloveniji in tujini. Naša potujoča delavnica, je tehnično opremljena s specialnim orodjem, ki nam omogoča, da tudi na terenu opravimo kvalitetno in celostno storitev.  V primeru, večjih okvar ali karambolov, pa lahko za vas organiziramo transport oz. vleko vozila do delavnice.

Vleka kamiona je bistvena storitev za zagotavljanje varnosti in učinkovitosti v transportni industriji. Ko se kamion znajde v okvari ali nesreči, je hiter odziv službe za vleko ključnega pomena za minimiziranje prometnih zastojev in zagotavljanje varnosti ostalih udeležencev v prometu. Naša ekipa je opremljena z najsodobnejšo opremo, ki omogoča varno in učinkovito premestitev težkih vozil na želeno lokacijo. 

Izbira pravega partnerja za vleko tovornih vozil lahko močno vpliva na hitrost in varnost pri reševanju nezaželenih situacij na cesti. Naša storitev vleke tovornjakov ni zgolj tehnična izvedba, temveč zagotavljanje celovite podpore v nujnih primerih. Z dolgoletnimi izkušnjami in poglobljenim znanjem logistike ter prometnih predpisov naši profesionalni vlekarji vedno najdejo najboljše rešitve za vaše vozilo.

Pri nas je varnost vašega tovornjaka na prvem mestu: med vleko tovornjaka skrbno zavarujemo vaše vozilo, da preprečimo kakršno koli dodatno škodo, in zagotovimo, da je vsaka vleka izvedena hitro, učinkovito ter z minimalnim vplivom na vaš poslovni proces.

Servis in prodaja tovornih vozil

MP3 TRUCK d.o.o.
Visole 154A, Visole, 2316 Zgornja Ložnica

Davčna številka SI: 21173265
Matična: 8424276000

Račun: SI56 0700 0000 3487 725 

(odprt 6.2.2020, GB d.d., Kranj)

INFORMACIJE

KONTAKT

Zagrebška cesta 24, 2000 Maribor

Copyright © MP3truck d.o.o. |

Izdelava in vzdrževanje - Izdelava spletnih strani , Optimizacija spletnih strani , Vzdrževanje spletne strani

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke